Si të hapni një stacion benzine

Është e dobishme të investohet në një biznes fitimprurës - ëndrra e çdo biznesmeni

Është e dobishme të investohet në një biznes fitimprurës - ëndrra e çdo biznesmeni. Dikush ndërton shtëpi, diçka shkon në restorante, dikush ka një fabrikë të vogël për prodhimin e dritareve. Ti kurrë nuk e di se çfarë. Por ju nuk keni gjasa të argumentoni se një nga sektorët më fitimprurës të tregut sot është gjithçka lidhur me prodhimin e naftës, rafinimin dhe shitjen pasuese. Të gjithë ëndrrat e rafinerisë së tyre. Por nëse nuk ka një kapital të tillë fillestar gjigant, atëherë është mjaft e mundur të përballosh të investosh në hapjen e stacionit të gazit. Dhe kështu, si të hapni një stacion benzine, ku të filloni? Me kusht që të keni para.

Gjëja e parë që duhet të bëni është që të regjistroheni në zyrën e taksave. Ka më shumë gjasa që të punosh në një SHPK është më e dobishme. Për shkak se ju lejon të hyni në transaksione me individë dhe persona juridikë. Por në fazën e parë, është mjaft e mundur të bashkohet me regjistrimin si një sipërmarrës individual. Është më pak kohë dhe e shtrenjtë në fazën fillestare. Por ju nuk mund të punoni me personat juridikë. Dhe në të njëjtën kohë, karburantit me benzinë ​​dhe naftë të një flotë të kompanive, duke filluar nga ato komunale në ato private, është një pjesë solide e fitimit tuaj hipotetik.

Pas regjistrimit me IFTS, ju duhet të filloni të grumbulloni një numër dokumentesh. Ju patjetër nevojë për një licencë për shitjen e karburantit dhe ruajtjen e saj. Ky dokument lëshohet nga Ministria e Karburantit. Mos bëni pa lejen e autoriteteve lokale, një numër të kontratave të qirasë së tokës, dhe qira të tjera.

A keni menduar tashmë për vendin e karburantit, vlerësoni konkurrencën, rrjedhën e trafikut? Është koha. Jo të gjitha parcelat e tokës që ofrohen nga autoritetet janë aq atraktive nga pikëpamja e fitimit. Analizoni gjithçka mirë dhe vetëm pastaj lidhni një marrëveshje qiraje toke. Ndër të tjera, vlen të kujtohet se është e pamundur të vendosësh një stacion benzine më afër 40-50 metra nga një ndërtesë banimi për shkak të kërkesave të sigurisë. Ka kufizime për instalimin e stacioneve të benzinës përgjatë rrugës.

Supozoni se çështja me tokën është zgjidhur. Tani e kuptojmë dhe planifikojmë se çfarë lloji të karburantit do të shesim, nëse do të ketë shërbime dhe shërbime shtesë.

Të gjitha të planifikuara në mënyrë të qartë, të vazhdojë me ndërtimin. Përveç ndërtimit të karburantit keni nevojë për pajisje speciale. Karburantet, rezervuarët e magazinimit të karburantit, një sistem për menaxhimin e të gjithë pasurisë, një numër pajisjeve të detyrueshme për sigurimin e sigurisë nga zjarri.

Ndërtesa të paktën nuk mund të bëjë pa një arkë. Jo për të përmendur të gjitha llojet, raftet, dritaret e dyqaneve, qëndron dhe kështu me radhë.

Në të ardhmen, duhet të mendoni për hapjen e një kafeneje. Është shumë i përshtatshëm për shoferët dhe është e dobishme për pronarin e stacionit të benzinës. Është e mundshme që dyqani me të gjitha llojet e aksesorëve të makinave dhe pjesëve të këmbimit të mos dëmtohet. Por mund të organizohet më vonë.

Me furnizimin me karburant pak a shumë të qartë. Çështja kryesore që duhet të zgjidhet është se ku dhe prej kujt do të blesh lëndë djegëse për shitje. Dhe si do ta transportoheni.

Gjetja dhe zgjedhja e një furnizuesi të mirë nuk është aq e lehtë. Sidomos nëse punoni diku në periferi. Ka kuptim të mendojmë për franshizën, të paktën për herë të parë. Realizimi i një karburanti me një markë të njohur sigurisht do të kërkojë kosto të caktuara. Por nga ana tjetër, karburanti nga një kompani e provuar që beson njerëzit është më e lehtë për t'u zbatuar. Kështu që shpejt do të fitoni bazën tuaj të konsumatorëve, do të fitoni besimin e konsumatorit.

Këtu janë zgjidhur të gjitha çështjet organizative, është koha për të punësuar stafin, për të vendosur çmimet e karburantit dhe për t'u hapur. Për të tërhequr më shumë konsumatorë, nuk do të ishte e gabuar të lidhësh një marrëveshje me një qendër përpunimi, siç është Premium Cards për shembull. Duke u bërë partneri i tyre, ju shtoni disa pika në thesarin e besimit të klientit. Sepse me kartat e karburantit Kjo qendër përpunimi punëson një numër të madh rusësh.


Dhe kështu, si të hapni një stacion benzine, ku të filloni?
A keni menduar tashmë për vendin e karburantit, vlerësoni konkurrencën, rrjedhën e trafikut?

Разделы

» Ваз

» Двигатель

» Не заводится

» Неисправности

» Обзор

» Новости


Календарь

«    Август 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Архив

О сайте

Затраты на выполнение норм токсичности автомобилей в США на период до 1974 г.-1975 г произошли существенные изменения. Прежде всего следует отметить изменение характера большинства работ по электромобилям: работы в подавляющем большинстве стали носить чисто утилитарный характер. Большинство созданных в начале 70х годов электромобилей поступили в опытную эксплуатацию. Выпуск электромобилей в размере нескольких десятков штук стал обычным не только для Англии, но и для США, ФРГ, Франции.

ПОПУЛЯРНОЕ

РЕКЛАМА

www.school4mama.ru © 2016. Запчасти для автомобилей Шкода