Zëvendësimi i filtrit të kabinës Renault Logan :: OILS-MARKET.RU - vajra motorike dhe të transmisionit, filtra, kimikate të automobilave

  1. Instalimi i filtrit të kabinës Renault Logan (Renault Logan)
  2. Zëvendësimi i filtrit të kabinës Renault Logan
  3. Zëvendësimi i filtrit të kabinës Renault Logan Video

Ditë e mirë për të gjithë! Në këtë artikull do të gjeni informacion për zëvendësimin e filtrit të kabinës Renault Logan . Për të filluar, procedura e zëvendësimit është shumë e thjeshtë dhe kërkon përpjekje minimale. Megjithatë, duhet të dini se jo të gjitha makinat Renault Logan nga fabrika janë të pajisura me një filtër të kabinës. Kjo do të thotë jo vetëm që nuk ka element filtrues në sistemin e ventilimit, por nuk ka hapje për instalimin e tij. Nga rruga, kjo procedurë është kryer më së miri në lidhje me zëvendësimi i vajit motorik Renault Logan , pasi që ju do të kryeni njëkohësisht një MOT të plotë të makinës.
Një situatë e ngjashme është e zakonshme në Lada Largus, ku instalohet një sistem i ngjashëm ngrohjeje dhe ventilimi. Në njërën nga artikujt që kemi thënë tashmë si ta zëvendësoni filtrin e kabinës në Lada Largus . Pra, jeni të mirëpritur, kush kujdeset. Dhe ne do të kthehemi në temën tonë.
Filtri i kabinës Renault Logan është vendosur në vend për këmbët e udhëtarit të përparme nën ndarjen e fiksuesit. Nëse shikoni aty dhe pashë prizën e elementit të filtrit, mund të supozoni se jeni me fat dhe nuk do të keni nevojë për ndonjë përpjekje shtesë. Mbetet vetëm për të nxjerrë filtrin e vjetër të kabinës dhe për të instaluar një të ri në vendin e vet. Nëse në vendin e prizë zakonshme plastike vetëm ngjitur, atëherë ju jeni më pak fat. Është e nevojshme para se të instaloni filtrin e kabinës dhe madje të prerë një vrimë. Supozoni se nuk ka vrima për filtrin e kabinës. Ku të filloni?
Ditë e mirë për të gjithë

Instalimi i filtrit të kabinës Renault Logan (Renault Logan)


Kemi durim, të marrim një thikë ndërtimi në duart tona dhe të jemi të rehatshëm. Fotografia më poshtë tregon se si do të vendoseni. PS: një foto nga faqja e një drive., Nga një përdorues me një pseudonim 012.
Kemi durim, të marrim një thikë ndërtimi në duart tona dhe të jemi të rehatshëm
Butësisht prerë një vrimë me një thikë, siç tregohet në figurën më poshtë.

Mos harroni të leni në krye rreth 5 mm. Kjo pjesë është e nevojshme për mbajtësin e filtrit të kabinës. Jini jashtëzakonisht të kujdesshëm kur punoni me thikë. Së pari, mund të shkurtosh veten. Së dyti, ju mund të dëmtojë elementet e ngrohës.

Kur të pritet vrima, përpunoni skajet me letër zmerile në mënyrë që çdo gjë të jetë e pastër. Pas përfundimit të kësaj faze, është e nevojshme të hiqni të gjitha mbeturinat nga furra dhe ta pastroni me një leckë të lagur.
Dhe vetëm pasi të shkoni drejtpërdrejt në filtrin e kabinëszëvendësimit Renault Logan 1.4 ose 1.6 . Tani ju duhet të instaloni filtrin e kabinës në vend. Shtrydhni pak filtrin, duke deformuar elementin e filtrit. Pastaj ne e fillojmë plotësisht pjesën e sipërme dhe e shtyjmë atë më të ulët derisa të klikohet.

Nëse keni bërë gjithçka të saktë, filtri do të instalohet në vend pa asnjë problem. Faza tjetër është një kontroll i sistemit. Kthejeni në sobë me shpejtësi maksimale dhe zëvendësoni dorën në filtër. Nëse asgjë nuk është defekt, atëherë ju keni bërë gjithçka të mirë dhe kjo punë në filtrin e kabinës zëvendësuese Renault Logan zyrtarisht ka mbaruar.
Ju lutem vini re se filtri duhet të merret menjëherë me një tabaka plastike. dmth Këto filtra shiten me një prizë. Ne rekomandojmë të blini një filtër TSN. Këto filtra janë provuar mirë në terma të "cilësisë së çmimit". Neni për kërkim 9.7.476. Nëse jeni përkrahës i pjesëve origjinale, atëherë përdorni artikullin 27 27 728 35R për të kërkuar.

Zëvendësimi i filtrit të kabinës Renault Logan


Për instalimin e filtrit të kabinës në Renault Logan, ne kemi përshkruar tashmë në detaje në paragrafin e mëparshëm. Procedura e zëvendësimit ndryshon vetëm në atë që nuk keni nevojë të shkurtoni një vrimë nën filtrin e kabinës. Vetëm do të jetë e nevojshme të çmontoni filtrin e vjetër dhe të vendosni një të re në vendin e saj, duke pastruar më parë vendin e instalimit të papastërtisë së grumbulluar.
Për lehtësinë e instalimit dhe zëvendësimit të filtrit të kabinës në Renault Logan 1.4 dhe 1.6 unë gjithashtu do të lë një udhëzim skematik, i cili do të jetë i dobishëm për ju.
Për instalimin e filtrit të kabinës në Renault Logan, ne kemi përshkruar tashmë në detaje në paragrafin e mëparshëm

Zëvendësimi i filtrit të kabinës Renault Logan Video


Një bonus për këtë artikull do të jetë një filtër zëvendësimi i kabinës në Renault Logan , që mund të shihni në lojtarin më poshtë. Gëzuar shikimin, dhe ne do të përfundojë artikullin tonë për këtë. Faleminderit për vëmendjen tuaj dhe ju shoh së shpejti! Ju mund t'i lini të gjitha pyetjet tuaja në komentet e artikullit!

Ju mund të jeni të interesuar për:
Sa e lehtë është të dallosh Shell Helix Ultra nga një ilaç i rremë?
Karakteristikat dalluese të vajit të falsifikuar Mobil 3000 5W40
Falsifikimi i Castrol Magnathek - si të dallojmë me shenja të jashtme?

Ku të filloni?

Разделы

» Ваз

» Двигатель

» Не заводится

» Неисправности

» Обзор

» Новости


Календарь

«    Август 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Архив

О сайте

Затраты на выполнение норм токсичности автомобилей в США на период до 1974 г.-1975 г произошли существенные изменения. Прежде всего следует отметить изменение характера большинства работ по электромобилям: работы в подавляющем большинстве стали носить чисто утилитарный характер. Большинство созданных в начале 70х годов электромобилей поступили в опытную эксплуатацию. Выпуск электромобилей в размере нескольких десятков штук стал обычным не только для Англии, но и для США, ФРГ, Франции.

ПОПУЛЯРНОЕ

РЕКЛАМА

www.school4mama.ru © 2016. Запчасти для автомобилей Шкода