Treshja: rimbush nga një kartë Sberbank

  1. Karta e kontaktit e Treshes sberbank - çfarë është?
  2. Si të paguani Trojkën përmes Sberbank online?
  3. Si të plotësoni Trojkën nëpërmjet bankës mobile Sberbank online:
  4. Si ta aktivizoni Trojkën?

Karta "Troika" është një atribut i pandryshuar i një përdoruesi të transportit publik: është e lehtë dhe fitimprurëse të paguash një biletë të vetme me metro, autobusë dhe trena elektrikë. Dhe për klientët e rregullt të Sberbank, një ofertë e veçantë është zhvilluar - kartën e përbashkët të Trojës Sberbank. Si ta përdorim këtë plastike, çfarë mundësish kartela ka dhe si t'i vendosim paratë në Trojkë përmes Sberbank - ne do të përshkruajmë në këtë material.

Karta e kontaktit e Treshes sberbank - çfarë është?

Karta e kontaktit e Treshes sberbank - çfarë është

Treshja e njohur në një formë të re, me funksione të reja, është kartela "Treshja" e Sberbank. Mundësitë e pagesave me kontakt, aplikimi i transportit dhe shpërblimet e preferuara "Faleminderit" po presin për Visa dhe MasterCard me bashkë-markë. Lidheni kartën me Apple ose Samsung dhe paguani për metro duke prekur telefonin tuaj të mençur, ose bashkëngjitni kartën në shiritin e kthesës në vend të një shenjë.

Shumë konsumatorë nuk janë të interesuar në ndryshimin e plastikës së zakonshme tek kartela e re "Treshja" e Sberbank. Një metodë më e pranueshme do të ishte mënyra e lidhjes së Trojkës me kartën Sberbank (valide). Kjo nuk funksionon në këtë mënyrë, ka vetëm 2 mënyra për ta përdorur Trojkën tek një klient Sberbank:

  • Bëni një kartë bashkëkombëshe "Tresha e Sberbank";
  • Përdorni një kartë Troike të vlefshme (ose një aplikacion në Apple dhe Samsung) dhe bëni një pagesë trojke nëpërmjet Sberbank online.

Bilanci i kartës "Troika" është një portofol elektronik që mund të plotësohet në çdo mënyrë të përshtatshme. Më shpesh, konsumatorët pyesin nëse është e mundur të plotësohet Troika përmes Sberbank online? Ju mundeni. Ne tregojmë qartë.

Si të paguani Trojkën përmes Sberbank online?

Shko në llogarinë tuaj personale Sberbank Online në skedën "Pagesat dhe transferimet". Në listën e marrësve, gjeni lidhjen "Transport":

Gjeni Trojkën në listën e transportit. Specifikoni një kartë debiti, numrin tuaj të Trojkës (10 shkronja në anën e pasme të kartës) dhe bëni një transferim për një shumë që nuk kalon 2500 rubla. Konfirmo operacionin fjalëkalim një herë .

Si të plotësoni Trojkën nëpërmjet bankës mobile Sberbank online:

Dërgoni sms në numrin 900 me tekstin:

"Tre 1234567890 500", ku:

  • 1234567890 - Numri i kartës së trojkës;
  • 500 - Shuma e transferimit (jo më shumë se 2500).

Sberbank nuk ngarkon komisionin për përfundimin e Trojkës!

Si ta aktivizoni Trojkën?

Ju nuk keni nevojë të aktivizoni asgjë në kartën "Troika" të Sberbank me një aplikim të ndërtuar, por nëse bëni një transferim në një Trojkë të pavarur (jo bankare), duhet të aktivizoni pagesën duke përdorur terminalin e verdhë të informacionit në hollin e stacionit të metrosë. Shuma e kredituar do të ruhet në kartelë për 5 vjet.

Artikuj të ngjashëm:

Karta e kontaktit e Treshes sberbank - çfarë është?
Si të paguani Trojkën përmes Sberbank online?
Karta e kontaktit e Treshes sberbank - çfarë është?
Më shpesh, konsumatorët pyesin nëse është e mundur të plotësohet Troika përmes Sberbank online?
Si të paguani Trojkën përmes Sberbank online?
Si ta aktivizoni Trojkën?

Разделы

» Ваз

» Двигатель

» Не заводится

» Неисправности

» Обзор

» Новости


Календарь

«    Август 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Архив

О сайте

Затраты на выполнение норм токсичности автомобилей в США на период до 1974 г.-1975 г произошли существенные изменения. Прежде всего следует отметить изменение характера большинства работ по электромобилям: работы в подавляющем большинстве стали носить чисто утилитарный характер. Большинство созданных в начале 70х годов электромобилей поступили в опытную эксплуатацию. Выпуск электромобилей в размере нескольких десятков штук стал обычным не только для Англии, но и для США, ФРГ, Франции.

ПОПУЛЯРНОЕ

РЕКЛАМА

www.school4mama.ru © 2016. Запчасти для автомобилей Шкода