Si të mësoni të parkoni siç duhet

Një shofer i mirë përcaktohet nga disa gjëra. Së pari, pas rrotave, ai nuk kthehet në një grua histerike që i konsideron të gjithë rreth idiotëve të saj. Së dyti, ai e di se si të parkojë siç duhet. Ne nuk ka gjasa të jemi në gjendje të mësojmë sjelljet, por të mësojmë se si të parkojmë - nuk ka problem. Për më tepër, për këtë ju duhet të dini vetëm disa rregulla.

Këtu është një plan veprimi që do t'ju ndihmojë të parkoni siç duhet dhe të mos dëmtoni makinat aty pranë:

  1. Drive deri në vend parkimi dhe të ndaluar pak përpara saj. Rrota juaj e pasme duhet të jetë paralele me parakolpin e pasmë të automjetit përpara. Kthejeni timonin drejt gjithë rrugës në anën e rrugës.
  2. Merreni atë derisa qendra e rrotave të pasme të jetë në nivel me buzën e afërt të makinës në front. Drejtoni timonin dhe vazhdoni të kaloni prapa.
  3. Kur rrota e dytë e pasme gjithashtu arrin buzë të makinës, kthejnë timonin drejt anës tjetër.
  4. Nëse gjithçka shkoi sipas planit - fikini makinën, hapni derën, dalni nga makina, mbyllni derën dhe vendosni makinën në alarm. Dhe mos harroni të gëzoni rezultatet e punës suaj!

Dhe mos harroni të gëzoni rezultatet e punës suaj

Dhe nëse jeni nga lloji i njerëzve që ende nuk e kuptojnë se si të përshtaten makinën në një hapësirë ​​aq të vogël, atëherë këtu është formula që përcakton sasinë e hapësirës së nevojshme për një parkim të suksesshëm:

Dhe nëse jeni nga lloji i njerëzve që ende nuk e kuptojnë se si të përshtaten makinën në një hapësirë ​​aq të vogël, atëherë këtu është formula që përcakton sasinë e hapësirës së nevojshme për një parkim të suksesshëm:

ku: r është radha e kthesës e automjetit tuaj, l është boshti i aksit (distanca midis boshtit të përparme dhe të pasme të makinës), k është distanca ndërmjet qendrës së rrotave të përparmë dhe pjesës së përparme të makinës, w është gjerësia e automjetit në të cilin jeni parkuar.

Ose mund të na besoni dhe ta provoni këtë plan në veprim. Vlen të thuhet se makinat me kamera të pasme janë shumë më të lehtë për t'u parkuar. Nëse nuk ka kamera të tillë, duhet të jeni të kënaqur me pasqyra të pasme.

A keni këshilla se si të parkoni siç duhet dhe me sukses? Ndani ato në komentet!

A keni këshilla se si të parkoni siç duhet dhe me sukses?

Разделы

» Ваз

» Двигатель

» Не заводится

» Неисправности

» Обзор

» Новости


Календарь

«    Август 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Архив

О сайте

Затраты на выполнение норм токсичности автомобилей в США на период до 1974 г.-1975 г произошли существенные изменения. Прежде всего следует отметить изменение характера большинства работ по электромобилям: работы в подавляющем большинстве стали носить чисто утилитарный характер. Большинство созданных в начале 70х годов электромобилей поступили в опытную эксплуатацию. Выпуск электромобилей в размере нескольких десятков штук стал обычным не только для Англии, но и для США, ФРГ, Франции.

ПОПУЛЯРНОЕ

РЕКЛАМА

www.school4mama.ru © 2016. Запчасти для автомобилей Шкода