Si të hiqni kontaktet nga telefoni. Si të ekstraktoni kontaktet nga një telefon i thyer. Telefoni nuk ndizet

 1. Si të tërheqni kontaktet nga një kartë SIM
 2. Si të merrni kontakte nga kujtesa e telefonit
 3. % raste të suksesshme të rikuperimit të të dhënave
 4. Mbështetur cloud për të ngarkuar programin e rikuperimit të të dhënave
 5. Së pari kontrolloni sinkronizimin e telefonit tuaj me re
 6. Raporto përmbajtjen e papërshtatshme
 7. 1. Nuk tregon ekranin ose sensor nuk funksionon
 8. 2. Telefoni nuk ndizet
 9. Uji mori në telefon
 10. Problemi me firmware
 11. 99% raste të suksesshme të shërimit të të dhënave
 12. Nëse keni një telefon me butonin e vjetër
 13. Le të përmbledhim

Një telefon i thyer që nuk mund të mbulohet, zakonisht përdoruesit përdorin qendra e shërbimit dhe kërkoni nga mjeshtri të tërheqë numra nga ajo. Megjithatë, duhet të mbahet mend se riparimi i iPhone nuk është i lirë. Për të kursyer para, mund të nxjerrë vetë kontaktet. Për ta bërë këtë, keni nevojë për një kompjuter për të instaluar programin e sinkronizimit. Ndonjëherë të gjitha kontaktet ruhen jo në memorie, por në një kartë SIM. Në këtë rast, problemi nuk ekziston.

Kështu, mund t'i ruani të gjitha të dhënat e nevojshme nga pajisja. Edhe nëse telefoni juaj i mençur sot është i bukur, nëse ky softuer në kompjuterin tuaj ju jep një paqe të mendjes, duke e ditur që shpejt mund të merrni të dhëna nëse ndodh më e keqja. Pamjeje: mund t'i kontrolloni të dhënat para se të rimëkëmbet për t'u siguruar që kjo është ajo që ju doni të ruani nga një pajisje e dëmtuar. Garancia: Të dhënat që po shënoheni shkojnë drejtpërdrejt në kompjuterin tuaj në mënyrë që të jeni të sigurt dhe të mos dilni në internet. Softueri në vetvete është falas për 30 ditë, që do të thotë që ju mund ta përdorni telefonin pa paguar një monedhë për një muaj.

Si të tërheqni kontaktet nga një kartë SIM

Besohet se ruajtja e informacionit të rëndësishëm në një kartë SIM është jopraktike dhe shumë pronarë të pajisjeve të lëvizshme kanë refuzuar këtë praktikë. Por nëse telefoni zbret, numrat e depozituar në kartën SIM do ta bëjnë jetën tuaj shumë më të lehtë. Për nxjerrjen e tyre, bëni sa vijon:

 • Hiqeni kartën SIM nga pajisja e gabuar.
 • Futeni atë në një pajisje të re.
 • Shiko numrat.

Nëse pajisja e re përdoret vetëm nga ju, mund të kopjoni të gjitha kontaktet në kujtesën e pajisjes. Si rezultat, ata do të ruhen në kartën SIM dhe në vetë telefonin.

Telefoni i mençur bëhet i padobishëm kur ekrani i pajisjes është i prishur. Shumica e njerëzve me të vërtetë besojnë se nuk ka asgjë që mund të ruhet nëse thyen ekranin. Edhe pse kjo është e vërtetë për vetë pajisjen, nëse nuk mund të restaurohet në ekran, nuk korrespondon saktësisht me të dhënat në pajisje. Nëse keni ruajtur të dhëna, duke përfshirë kontaktet, mund t'i ktheni lehtësisht këto të dhëna në një pajisje ose pajisje të re pasi të jetë rregulluar ekrani.

Në këtë artikull do të shohim një mënyrë të thjeshtë dhe efektive për të rivendosur kontaktet nga një pajisje ekran i thyer . Duket e pamundur të rikuperoni kontaktet nga një pajisje e thyer. Gjithashtu i pranuar në përgjithësi është fakti se shumë nga programet e rimëkëmbjes së të dhënave në treg janë të afta për të rikuperuar në mënyrë efektive të dhënat nga një pajisje e gabuar. Por me mjete të fuqishme dhe proceset e duhura, lehtë mund t'i riktheni kontaktet nga një pajisje e gabuar.

Si të merrni kontakte nga kujtesa e telefonit

Nëse mbani të gjitha numrat në telefon vetë dhe papritmas është thyer, mund ta zgjidhni problemin me një kompjuter dhe një program sinkronizimi. Duhet të jetë i përshtatshëm për pajisjen tuaj. Pas instalimit të programit në PC, algoritmi i veprimeve është si më poshtë:

 • Hapni aplikacionin.
 • lidh pajisje të lëvizshme në kompjuter përmes Kabllo USB .
 • Prisni derisa programi të gjejë dhe njeh gadgetin e lidhur.
 • Shko te seksioni i kontakteve dhe kopjoni ato në kompjuterin tuaj.

Kështu, është e mundur të nxjerrim numrat e telefonit nga një pajisje e gabuar, pa i dhënë pajisjen një qendre shërbimi. Nëse ekrani është dëmtuar në smartphone, ka disa mënyra për të parë numrat e ruajtur në kujtesën e telefonit:

Ja se si ta përdorni programin. Në dritaren kryesore, klikoni "Scan" pranë opsionit "Shëno të dhënat e dëmtuara të telefonit". Hapi 2 - Në dritaren tjetër, duhet të zgjidhni llojin e skedarit për t'u kontrolluar. Hapi 3 - Do të shfaqet një dritare e re që ju kërkon të specifikoni pse nuk mund t'i qaseni pajisjes.

% raste të suksesshme të rikuperimit të të dhënave

Hapi 4 - Në dritaren tjetër, duhet të zgjidhni një model të gabuar të pajisjes. Nëse nuk e dini modelin e pajisjes, kliko "Si të konfirmoni modelin tuaj të pajisjes" për të marrë ndihmë. Hapi 5 - ata do të pajisen me udhëzime se si të hyjnë në një pajisje specifike në "Modalitetin e Shkarkimit". Vetëm ndiqni udhëzimet në dritaren tjetër.

 • Zëvendësimi i një shfaqje të thyer me një të re. Ky është një opsion mjaft i shtrenjtë. Është më e lirë dhe më e lehtë për të blerë një pajisje të re.
 • Përdorni një pajisje të ngjashme me një ekran të zbatueshëm. Kopjoni numrat e nevojshëm në kartën SIM, transferoni atë në një telefon që nuk punon dhe përsëritni të gjitha hapat për të kopjuar kontaktet në pajisjen e mëparshme.
 • Lidhja e telefonit me një kompjuter dhe hapja e një aplikacioni të veçantë.

Nëse telefoni juaj nuk ndalet, të dhënat e rëndësishme mund të rikthehen. Shkaku i dështimit të pajisjes mund të jetë një gabim hardware ose dështim program . Si rezultat, telefoni nuk ndizet ose reboots papritur, nuk shfaq numra në listën e kontakteve. Në një situatë të tillë, informacioni mund të restaurohet tërësisht, gjëja kryesore nuk është që ta ndizni telefonin dhe të mos e përditësoni atë, përndryshe të gjitha të dhënat do të humbasin në mënyrë të pakthyeshme. Parimi i nxjerrjes së informacionit përfshin leximin e skedarit të firmuerit të telefonit dhe dekriptimin e tij të mëvonshëm duke përdorur programe të veçanta . Kjo punë është më e mirë për t'u besuar profesionistëve.

Hapi 7 - Pas paketës së rimëkëmbjes është shkarkuar me sukses, programi do të fillojë skanimin e pajisjes për kontaktet e ruajtura në memorie e brendshme telefon. Hapi 8 - Kontaktet në pajisje do të shfaqen në dritaren e ardhshme kur procesi i skanimit të përfundojë. Prej këtu, thjesht zgjidhni kontaktet që dëshironi të merrni, dhe pastaj klikoni Get.

Këto lloje telefonash, sidomos gjeneratat e fundit, po zhvillohen gjithnjë e më shumë, që është thelbësore për menaxhimin dhe organizimin e jetës dhe teknologjisë: nga puna tek miqtë, tek hobi. Mijëra të dhëna grumbullohen në telefona celularë çdo ditë, kështu që ata duken si një fortesë e vërtetë, një arkiv, ku bashkojmë shumë informacione që janë themelore për ne për arsye emocionale ose për arsye më praktike. Për fat të keq, funksionaliteti më i madh i këtyre pajisjeve u kushtohet gjithnjë e më shumë avant-gardistëve me një delikatesë më të madhe. sisteme operative dhe, për fat të keq, përdorimi i madh i përditshëm që përdorim shpesh shkakton probleme të shumta, nganjëherë edhe jetën e shkurtër të smartfonit tonë, sepse ato janë shumë delikate, do të ketë rënie të thjeshtë ose një aksident të vogël për të humbur përgjithmonë celularin tonë të preferuar.

Nëse telefoni juaj është i prishur dhe të gjitha informatat e rëndësishme (numrat e librit të telefonit, mesazhet SMS, shënimet) u ruajtën në kujtesën e pajisjes, mos u shqetësoni - është e mundur që të rikuperohen këto të dhëna edhe nëse telefoni nuk ndizet. Arsyet për pamundësinë e një smartphone mund të jenë dy: dështimi i softuerit ose dështimi i harduerit të pajisjes. Çdo rast duhet të konsiderohet individualisht, shpesh është e nevojshme diagnoza paraprake për të thënë me siguri nëse kontaktet mund të nxirren jashtë. librin e adresave apo jo. Pra, më shumë rreth opsioneve të ndryshme më vonë në artikull.

Mbështetur cloud për të ngarkuar programin e rikuperimit të të dhënave

Ka një mënyrë për të zbutur këtë tragjedi, rivendosni të dhënat tuaja telefon celular tani kur nuk e përdorni më? Gjëja e parë që duhet të bëni vërtet për të rikuperuar të dhënat tuaja mund të jetë shumë e lehtë nëse keni vepruar kopje rezervë retë.

Nëse nuk e keni mbështetur kurrë mbrapa , për fat të keq, kur përdorni telefonin tuaj të mençur, do t'ju duhet të kujdeseni për metodat më klasike, domethënë, kur shkarkoni programet e zgjedhura. Meqenëse një problem i zakonshëm dhe i zakonshëm është marrja e të dhënave nga thyerja e telefonit tuaj të mençur, ka shumë programe të dizajnuara posaçërisht për ju që të rivendosni gjithçka që ju intereson vetëm në disa hapa të lehtë.

Së pari kontrolloni sinkronizimin e telefonit tuaj me re

Telefonat modernë, kur janë të lidhur në internet, sinkronizohen me llogarinë me parazgjedhje (shpresoj që ta përdorni këtë funksion!). Nëse telefoni juaj (ose tableta) nuk është ndezur, para së gjithash duhet të kontrolloni se cilat të dhëna janë sinkronizuar. Ndoshta keni gjithçka të ruajtur në re dhe nuk ka nevojë të kontaktoni qendrën e shërbimit. Si të bëhet kjo:

Në fakt, shumë nga të dhënat tona janë të ruajtura në memorie të zgjerueshme. Vlen të provoni, sepse është padyshim më e shpejtë dhe më e lehtë për t'u përdorur, duke lëvizur midis blloqeve të kujtesës dhe dosjeve të smartphone-ut, duke rikthyer si mendoni dhe mendoni se të dhënat më të rëndësishme mendoni se keni humbur përgjithmonë!

Raporto përmbajtjen e papërshtatshme

Gjithmonë mbështetni të dhënat tuaja për siguri! . Ju duhet të zgjidhni të paktën një nga opsionet. Duhet të futni një përshkrim të problemit. Ka ndodhur një gabim në sistem. Ju duhet të verifikoni identitetin tuaj. Faleminderit që na ndihmove të përmirësojmë cilësinë e përmbajtjes sonë.

Nëse keni një smartphone Android:

Hyni në një shfletues në një kompjuter portativ në kutinë tuaj Gmail (e cila ishte login për të Luaj treg në telefon). Në këndin e majtë të sipërm ka një ndërfaqe Gmail-Contacts-Tasks. Zgjidhni "Kontaktet" dhe kontrolloni nëse marrësit e dëshiruar janë në listë.

Nëse keni një iPhone

Në një kompjuter, hapni një shfletues dhe shkoni te uebsajt iCloud.com. Shkruani login tuaj (email) dhe fjalëkalimin nga tuaj llogari iCloud, i cili u përdor në iPhone ose iPad për të hyrë App Store . Kontrolloni nëse të gjitha informacionet e nevojshme janë në vend.


Nëse nuk ka sinkronizim ...

E gjitha varet nga ajo që telefoni juaj është dhe çfarë ka ndodhur me të. Rastet më të njohura në të cilat mund të rikuperoni informacionin nga një smartphone ose tabletë:

1. Nuk tregon ekranin ose sensor nuk funksionon

Ky është një problem i të gjithëve. telefonat me prekje kur pajisja bie dhe shfaqet. Nëse ekrani është dëmtuar, pamja nuk është e dukshme. Blind për të marrë në kujtesën e telefonit nuk ka gjasa të ketë sukses. Ose një variant tjetër i problemit, kur senzor pushoi së punuari. Kur ekrani është i papunë, telefoni as nuk mund të lidhet me një kompjuter portativ për të shkarkuar informacione, as për të vendosur sinkronizimin.

Ekzistojnë dy opsione (të aplikueshme për pajisjet iPhone dhe Android):

 • Bëni aparatin e riparimit dhe ndryshoni ekranin. Kjo është nëse doni të vazhdoni të përdorni telefonin më tej. Kostoja do të varet nga modeli i telefonit inteligjent dhe cilësia e pjesëve rezervë të instaluara. Kontrolloni me mjeshtrin.
 • Zëvendësojeni një ekran pune dhe ruani të gjithë informacionin e rëndësishëm. Pas kësaj, ekrani do të kthehet në depo dhe telefoni nuk do të riparohet. Ky opsion do të ishte i përshtatshëm nëse pajisja është e vjetër dhe ndryshimi i ekranit në të është thjesht humbje. Vetëm libri i telefonit, fotografitë dhe informacionet e tjera nga kujtesa e pajisjes janë të rëndësishme. Kostoja për një procedurë të tillë do të jetë 300-450 UAH, në varësi të kompleksitetit të çmontimit të pajisjes për të zëvendësuar ekranin e punës.

2. Telefoni nuk ndizet

Ka shumë mundësi këtu, sepse telefoni nuk mund të ndizet për arsye të ndryshme . Nëse mund të zbritni informacionin mund të thuhet vetëm pas diagnozës. Cilat mund të jenë opsionet:

Uji mori në telefon

Telefoni u ndal duke u ngarkuar

Natyrisht, bateria u ul dhe telefoni i mençur tani nuk ndizet. E pra, nëse bateria është e lëvizshme dhe mund të ngarkohet veçmas në "bretkocën". Por në rast se bateria është ndërtuar, ju duhet të kontaktoni riparimin. Ekzistojnë disa opsione që mund të jenë edhe këtu: problemi me prizën e karikimit, me vetë baterinë, kontrolluesin e fuqisë dhe më shumë. Rasti më i lehtë është të ngarkoni baterinë nga furnizimi me energji dhe të aktivizoni telefonin për të ruajtur të dhënat.

Problemi me firmware

Është e rëndësishme! Jo, jo kështu. MEGAVAZHNO! Mos u përpiqni ta ndizni telefonin ose të rivendosni në cilësimet e fabrikës! Kjo do të heqë të gjitha informatat nga memoria e pajisjes dhe nuk do të jetë në gjendje ta rikthyer atë. Në rastin e glitches software, ekziston vetëm një mënyrë për të flash flash memorie dhe lexuar atë në programues. Më shumë për këtë në paragrafin e mëposhtëm:

99% raste të suksesshme të shërimit të të dhënave

Më e shtrenjtë, por mënyra më efektive. Ai konsiston në avullimin fizik të patateve të memories flash. Ky çip magazinon të gjithë informacionin: të dy firmware dhe të dhënat tuaja personale. Ju mund të zbrisni gjithçka: librin e telefonit , Mesazhe SMS, shënime, kalendarë, foto. Por me kusht që chip nuk është dëmtuar! Gjendja e telefonit në vetvete është indiferente. Nëse ai ishte mbytur në një det, i drejtuar nga një makinë apo edhe i thyer në gjysmë. Kostoja e një procedure të tillë është nga 600 UAH , në varësi të modelit të telefonit.

Në pak fjalë, si bëhet kjo. Lidheni chipin e memories flash. Ne vendosim çipin e kujtesës në programues. Programi shkarko shkarkimin e memories dhe decrypt informacionin e nevojshëm . Procesi i kësaj metode të rikuperimit të të dhënave në foto:


Procesi i kësaj metode të rikuperimit të të dhënave në foto:Kushtoj vëmendje! Kjo metodë funksionon vetëm për Telefonat Android dhe tableta. Nëse keni një iPhone ose iPad, nuk do të punojë për të zbritur të dhënat prej tyre me këtë metodë, sepse Të gjitha informatat mbi iOS janë të koduara.

Nëse keni një telefon me butonin e vjetër

Telefoni nuk ndizet, ose thjesht nuk shfaq numrat e telefonit në listën e kontakteve. Në një situatë të tillë, probabiliteti i rikthimit të informatave të rëndësishme është pothuajse 100%, kushti kryesor është që kurrë të mos bllokohet telefoni ose të përditësohet softueri i tij , përndryshe të gjitha të dhënat do të humbasin në mënyrë të pakthyeshme. Parimi i nxjerrjes së të dhënave konsiston në leximin e skedarit të firmware të telefonit dhe dekriptimin e mëtejshëm të tij duke përdorur programe të veçanta.

Në këtë moment, shërim numrat e telefonit të jetë e mundur në telefonët e mëposhtëm:

 • Nokia - të gjitha modelet në platformën Symbian, si dhe modelet më të vjetra të versioneve Dct-3 dhe Dct-4. Për ta bërë këtë, duhet të përdorni programuesin (për shembull, UFS ose JAF) për të lexuar skedarin pm të firmware-it;
 • Sony Ericsson - lexojmë skedarin GDFS duke përdorur programuesin Setool ose një metodë tjetër duke përdorur ndërfaqen USB;
 • Samsung - është e nevojshme të lexoni ose firmware plotësisht (bashkojë të plotë), ose vetëm eeprom-pjesë, në varësi të modelit dhe metodës së lidhjes me kompjuterin, kjo zakonisht mund të bëhet përmes një kabllo USB, por më e lehtë dhe më e shpejtë përmes programuesit
 • Motorola - Kodi CG2 grup lexohet nga telefoni duke përdorur FlashBackup ose ndonjë tjetër;
 • LG - nxjerr skedarin e plotë të firmuerit me zgjatimin * .bin.

Pasi të kemi skedarin e nevojshëm të lexuar nga telefoni në duart tona, duhet ta decriptojmë atë dhe të nxjerrim informacionin e nevojshëm. Ne rekomandojmë përdorimin e ReadContact, ReadCV, vCardOrganizer, programeve PMtoBook. Të dhënat mund të ruhen në formate të ndryshme, siç janë spreadsheet-i Excel, skedari i ndarjes së parave, vCard, të gjitha varet nga mënyra se si planifikoni të përdorni të dhënat e nxjerra, kopjoni atë në telefonin tuaj ose thjesht printoni atë.

Le të përmbledhim

Në rastin e një mosfunksionimi hardware, ka shumë zgjidhje, por rezultati varet nga arsyeja e papërshtatshmërisë së telefonit. Nëse telefoni nuk mund të sinkronizohet me kompjuterin për shkak të dëmtimit të ekranit, ndjeshmërisë së boshatisjes, dëmtimit të lakut ose lidhësit të sinkronizimit, këto elemente duhet të zëvendësohen.

Sidoqoftë, është më mirë që së pari të kontaktoni masterin dhe të diskutoni me të mundësinë e mbulimit të informacionit të nevojshëm nga telefoni juaj. Ju mund të bëni një pyetje në komentet tek artikulli ose në faqen tonë të internetit.

Orari i punës:

Mon-Fri: 11: 00-19: 00
Sat-Di: fundjavë

Разделы

» Ваз

» Двигатель

» Не заводится

» Неисправности

» Обзор

» Новости


Календарь

«    Август 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Архив

О сайте

Затраты на выполнение норм токсичности автомобилей в США на период до 1974 г.-1975 г произошли существенные изменения. Прежде всего следует отметить изменение характера большинства работ по электромобилям: работы в подавляющем большинстве стали носить чисто утилитарный характер. Большинство созданных в начале 70х годов электромобилей поступили в опытную эксплуатацию. Выпуск электромобилей в размере нескольких десятков штук стал обычным не только для Англии, но и для США, ФРГ, Франции.

ПОПУЛЯРНОЕ

РЕКЛАМА

www.school4mama.ru © 2016. Запчасти для автомобилей Шкода