Si mund ta zëvendësoj çelësin nga iPhone. Disa mënyra për të hequr një kartë SIM nga pajisjet Apple

 1. Si të futni vetë një kartë SIM në iPhone 5
 2. Përgatitja e kartës SIM
 3. Instalimi i kartës SIM
 4. rezultat
 5. Tofarë duhet të bëni nëse karta SIM është e mbërthyer
 6. Disa artikuj që mund të përdoren nëse nuk ka kapëse letre
 7. përfundim
 8. Udhëzime për video

Si të futni një kartë SIM në iPhone 5, si të hiqni një tabaka të kartave SIM nga një rast iPhone pa e prishur atë? Përgjigjet në këtë artikull, lexoni deri në fund.

Dëshironi të mësoni se si të fitoni vazhdimisht para në internet nga 500 rubla në ditë?
Shkarkoni librin tim falas
= >>

Nëse u bëtë pronari i lumtur i iPhone të pestë, me siguri keni hasur në pyetjen "si të futni një kartë SIM"? Fakti është se ato nuk janë rregulluar ashtu si janë.

Mund të jetë e vështirë për fillestarët të kuptojnë se si të nxjerrin me siguri një rast të veçantë për kartat SIM. Por të merresh me këtë çështje nuk është aspak e vështirë.

Si të futni vetë një kartë SIM në iPhone 5

Për të futur një kartë SIM në iPhone, nuk keni nevojë të çmontoni telefonin, hapni panelin, nxirrni baterinë. Gjithçka është shumë më e thjeshtë.

Përgatitja e kartës SIM

Gjëja e parë që duhet të bëni është të përgatisni një kartë SIM. Duhet të jetë madhësia e përshtatshme. Për iPhone-in e pestë, është një nano-sim. Kjo pamje Kartat SIM janë edhe më të vogla se mikrot.


Nëse mikro-sim një përdorues mund të shkurtohet lehtë në mënyrë të pavarur, atëherë eksperimentimi me një nano-sim nuk rekomandohet.

Për të korrur kartën tuaj SIM duhet të përdorni gërshërë dhe një stencil të krijuar posaçërisht për këto qëllime. Nëse përpiqeni ta bëni këtë me gërshërë të zakonshme, pa përdorur stencil, është e mundur të dëmtoni kontaktet.

Nëse nuk keni mjetet e nevojshme për të zvogëluar kartën SIM, porosisni atë nga operatori juaj ose blini një të ri të formatit të kërkuar.

Instalimi i kartës SIM

Kur karta SIM është gati, mund të vazhdoni ta instaloni. Për ta bërë këtë, ju duhet një kapëse letre, e projektuar në formën e një çelësi, i cili, si rregull, bëhet i plotë me iPhone.

Nëse për ndonjë arsye nuk e keni atë, përdorni një kapëse metalike të rregullt. Vetëm kthesë brenda forma e dëshiruar kyç ose shkronja "G".

Karta SIM është futur në të djathtë panel anësor . Ekziston një vrimë e veçantë në të cilën duhet të futet çelësi. Pas një shtypje të lehtë, do të shfaqet një rast i veçantë për një kartë SIM.


Nxirrni rastin, futni nano-sim në të dhe vendoseni përsëri çështjen në iPhone. Simka është futur me foton lart, çipin poshtë, domethënë, çipi duhet të jetë përballë pjesës së pasme të smartphone. Edhe pse nuk mund ta futni në një mënyrë tjetër.

Tani iPhone juaj është gati për të punuar, mund ta ndizni.

rezultat

Për ta përmbledhur, mund të themi që nëse karta juaj SIM përputhet madhësive standarde për iPhone 5, atëherë nuk ka vështirësi me instalimin. Vështirësia e vetme është para-blerja e një karte SIM për pesë, por ajo zgjidhet mjaft thjesht.

Urime për blerjen tuaj të suksesshme, shijoni përdorimin tuaj!

PS Unë po bashkangjit një pamje të të ardhurave të mia në programet e filialeve. Dhe unë ju kujtoj që të gjithë, madje edhe një fillestar, mund të fitojnë para si kjo! Gjëja kryesore është ta bësh atë siç duhet, që do të thotë të mësosh nga ata që tashmë janë duke fituar, domethënë nga profesionistë të biznesit të Internetit.


Shikoni listën e Programeve Affiliate të vërtetuara të vitit 2017 që paguajnë para!

Shikoni listën e Programeve Affiliate të vërtetuara të vitit 2017 që paguajnë para
Shkarkoni listën e kontrollit dhe shpërblimet me vlerë falas
= >>

Lojërat elektronike për SIM në secilin telefon janë të ndryshme. Diku ka elemente ndihmës për nxjerrjen e kartave SIM, por diku është mjaft e vështirë për tu bërë. Sidoqoftë, pronarët e telefonave inteligjentë të vështirë tashmë kanë mësuar se si të merren me ta duke përdorur mjete të improvizuara.

Në iphone nuk do të gjesh slotin e zakonshëm të kartave SIM, si në androids. Prodhuesi madje bashkon një kapëse letre të posaçme në çantë, çelës për të hapur çarë, e cila më së shpeshti është e vendosur në anën (iphone 5). Sidoqoftë, mund të ndodhë që të mos shfaqet në grupin kyç. Brezat e parë të telefonave Apple u lanë të lirë pa asnjë mjet ndihmës , për shembull, iPhone S. Le të shohim se çfarë është një klip për nxjerrjen e një karte SIM dhe si të hiqni një kartë SIM nga iPhone 4 (5,6) dhe si të futni një kartë SIM në telefon.

Nëse përdorni mjete të improvizuara në mënyrë jo të duhur, mund të shkaktoni dëme serioze, atëherë problemi do të jetë më serioz sesa thjesht "si të merrni një kartë SIM nga një iPhone". Prandaj, para se të kuptoni se si ta hapni slotin me një kapëse letre dhe si ta hiqni SIM, përpiquni të gjeni një pajisje të veçantë që duhet të vijë me smartphone. Nxirrni kutinë e fabrikës, mbase ka kaluar pa u vënë re atje kur paketoni telefonin.

Nxirrni kutinë e fabrikës, mbase ka kaluar pa u vënë re atje kur paketoni telefonin

Kur të gjeni çelësin, ndiqni strategjinë e mëposhtme:

 1. Fikni pajisjen. Për ta bërë këtë, ju duhet të shtypni butonin e energjisë, e cila është e vendosur në majë të iPhone dhe ta mbani atë për një kohë. Në ekran do të shihni mbishkrimin: "Fikni". Ju duhet të lëvizni gishtin nga mbishkrimi nga e majta në të djathtë, dhe pajisja do të fiket.
 2. Sigurohuni që ta fikni pajisjen më parë Nxjerrja e SIM . Nëse e bëni këtë në gjendje të shpejtë, me kalimin e kohës telefoni do të fillojë të ndizet dhe ngrijë, pasi krijoni një mosfunksionim të sistemit me një veprim të tillë.
 3. Pasi të keni përfunduar punën, gjeni një anësore ose në majë (në varësi të gjenerimit të iPhone) një slot të kartës SIM.
 4. Ka një vrimë të vogël në çarë. Ju duhet të futni një çelës të veçantë në këtë vrimë, dhe slota e kartës SIM mund të hiqet lehtë. Done!


Done

Tofarë duhet të bëni nëse karta SIM është e mbërthyer

Shpesh ndodh që një kartë SIM është mbërthyer në iPhone 6 dhe slot nuk hapet deri në fund. Nëse kjo ndodh, mos e humbni shpresën dhe mbajeni menjëherë pajisjen qendra e sherbimit . Ky problem Ju mund të vendosni vetë në shtëpi.

Pra, si SIM mund të mbërthehet. Ju e futni çelësin, hapni çelsën, përpiquni të nxirrni prizën së bashku me SIM, por kjo nuk funksionon për ju, sepse ai, për shembull, është i përkulur dhe krijon një pengesë. Si të hiqni një kartë sim?

Ne rregullojmë problemet

Për të zgjidhur problemet, do t'ju duhet një film plastik i hollë, por i vështirë. Mund të gjesh një të drejtë në kutinë nga iPhone (litarët janë të mbështjellë në të).

 1. Ne e marrim pajisjen nga kutia.
 2. Pritini një copë të vogël nga ajo në mënyrë që të ketë një kënd akut.
 3. Tërhiqeni pllakën me një kënd të mprehtë në tabaka të hapur për kartën SIM derisa të shtypë kartën.
 4. Ne mbajmë pjatën dhe fole, tërheqim veten dhe nxjerrim tabaka, ne kuptojmë se si të instalojmë një kartë SIM vetë.

Ne mbajmë pjatën dhe fole, tërheqim veten dhe nxjerrim tabaka, ne kuptojmë se si të instalojmë një kartë SIM vetë

Ne marrim një kapëse letre SIM

Nëse kompleti akoma nuk kishte një çelës. Ose e keni humbur aksidentalisht, mos u mërzitni. Ky mjet mund të zëvendësohet mjaft në mënyrë efektive dhe të sigurt për telefonin me një kapëse letre të zakonshme.

Për të marrë një kartë me këtë shkrimi, ndiqni këto hapa:

 1. Merrni një kapëse letre dhe drejtojeni një fund.
 2. Gjeni slot SIM në iPhone dhe vrimën ngjitur me të.
 3. Butësisht shtyni fundin e kapakut të letrës drejtpërdrejt në vrimë dhe shtypni lehtë. Nuk mund të përdoret forcë brutale përndryshe thjesht mund ta prishësh telefonin.
 4. Kur shtypet, çara hapet automatikisht. Tani mund ta tërheqni vetë dhe ta tërhiqni, ose të futni sim në iPhone nëse foleja ishte e zbrazët. Nëse po pyesni sesi të futni nano sim , atëherë thjesht mund ta shkurtoni nga një kartë SIM zakonisht. Në përgjithësi, pothuajse të gjitha sims janë bërë tani me fije për mikro dhe nano, domethënë ekziston një kornizë nga e cila thjesht nxjerr.


Në përgjithësi, pothuajse të gjitha sims janë bërë tani me fije për mikro dhe nano, domethënë ekziston një kornizë nga e cila thjesht nxjerr

Disa artikuj që mund të përdoren nëse nuk ka kapëse letre

Ju nuk keni një kapëse letre në majë të gishtave dhe keni humbur çelësin për iphone? Nuk ka rëndësi, mos u frikësoni dhe vraponi në dyqan për kapëse letre. Ju mund të përdorni sende të tjera si një alternative. Këtu janë ato më të zakonshmet:

 • Kllapa për stapler. Mund të gjendet gjithashtu në fletoret ose fletoret, pasi prodhuesit i lidhin ato me çarçafë.
 • Gjilpëra. Një gjilpërë për një iPhone mund të jetë e rrezikshme nëse është e shkujdesur. Gjëja kryesore është të mos përdorni gjilpëra që janë shumë të hollë, ekziston rreziku që ata të përkulen brenda telefonit dhe të prishen, duke lënë një fund në vrimë. Shtë më e përshtatshme të përdorni një kunj sigurie (gjilpërë me majë).
 • Një kruese dhëmbësh. Përkundër faktit se ndeshja është prej druri, mund t'ju ndihmojë jo më keq sesa një kapëse letre. Gjëja kryesore nuk është që të prishni majën dhe mos e lini atë brenda vrimës.


Gjëja kryesore nuk është që të prishni majën dhe mos e lini atë brenda vrimës

përfundim

Kështu mund ta vendosni lehtë dhe thjesht një kartë SIM në një iPhone pa çelës nëse vendosni të ndryshoni SIM ose thjesht hiqni tabaka e kartës. Duke treguar imagjinatën, ju mund të zgjidhni çdo problem me smartphone tuaj, por mos e teproni në dëm të pajisjes.

Udhëzime për video

Video për të parë:

Pronarët e iPhone ndonjëherë nga kontakti i parë me modelin shpesh kanë pasur problem instalimin e kartave SIM. Fakti është se ky proces në mënyrë dramatike të ndryshme nga i njëjti proces me një qelizë tradicionale ose smartphone. Së pari do t'ju duhet një klip special. Ajo vjen me një smartphone të ri. Sidoqoftë, nëse e keni kujdes, atëherë mund të përdorni të zakonshmen, kapëse letre , vetëm për këtë do të duhet të përkulet pak.


Sidoqoftë, nëse e keni kujdes, atëherë mund të përdorni të zakonshmen,  kapëse letre  , vetëm për këtë do të duhet të përkulet pak

Ju duhet të klikoni në vrimën e vogël, të zoti në anën e iPhone, atëherë lidhësi, i cili është vetëm i përqendruar në faktin se do të përmbajë një kartë SIM, do të hapet.


Ju duhet të klikoni në vrimën e vogël, të zoti në anën e iPhone, atëherë lidhësi, i cili është vetëm i përqendruar në faktin se do të përmbajë një kartë SIM, do të hapet


Lidhësi mund të jetë i vendosur në vende të ndryshme - në varësi të brezave. Shtë më mirë të shikoni hartat e vendndodhjes sipas udhëzimeve. Në mënyrë tipike, lidhësi mund të gjendet jo shumë larg nga butoni, i cili është përgjegjës për mënyrën e ndezjes dhe fikjes. Shtë aty ku mund të gjesh një vrimë për të klikuar me një objekt mjaft të mprehtë. Pas kësaj, futni kartën SIM. Modelet më të reja ndonjëherë kanë një ekran pak të shtrënguar për një kartë SIM. Mos u shqetëso. Këto janë karakteristikat e mbrojtjes së vrimës nga marrja e pluhurit, papastërtisë dhe kështu me radhë brenda iPhone. Prandaj, duhet të përpiqeni ta hapni atë. Por ki kujdes që të mos e dëmtosh iPhone. Në përgjithësi, është më mirë, nëse është e mundur, të kërkoni të hapni një shitës.


Instalimi i vetë kartës SIM është mjaft i kuptueshëm - tregohet, me kontakte ku saktësisht të vendosni kartën. Po, dhe lidhësi është i dukshëm. Shtë një çështje tjetër që tashmë është përdorur nga gjenerata e katërt mikro-Sim, dhe pastaj - nano-Sim. Ato ndryshojnë nga ato të zakonshme në drejtim të një numri në ulje të plastikës rreth kontakteve. Mund të shkojë me kartelë të zakonshme sim në çdo sallon komunikimet mobile . Atje, duke përdorur një makinë të veçantë, ju do të shkurtoni kartën, duke e bërë atë madhësive të duhura . Ndonjëherë ata as nuk marrin para për të. Epo, ose bordi është mjaft i vogël. Po, atje mund të kërkoni në vend dhe ta vendosni kartën në iPhone.


Askush nuk shqetëson të armatoset me gërshërë dhe të prerë me kujdes plastikën e panevojshme në anët duke bërë ose. Gjithmonë vëzhgoni dimensionet kur prerni, dhe është gjithashtu e nevojshme të bëni një prerje të zhdrejtë në të njëjtin cep në të cilin ishte vendosur fillimisht. Karta juaj duhet të jetë e fiksuar për diçka. Bashkangjit kartën me kujdes lidhësin, shikoni, mbase tashmë i përshtatet madhësisë? Nëse i përshtatet dhe funksionon, atëherë mund ta përdorni me siguri! Sims janë hequr nga telefoni sipas një parimi të ngjashëm, vetëm në mënyrë të kundërt. Dhe përsëri, çaktivizimi i iPhone është plotësisht opsional. Kjo është ajo që e shkëput atë nga smartphone të tjerë. Produktet e Apple funksionojnë mirë edhe pa karta.

Dëshironi të mësoni se si të fitoni vazhdimisht para në internet nga 500 rubla në ditë?
Si të hiqni një kartë sim?
Bashkangjit kartën me kujdes lidhësin, shikoni, mbase tashmë i përshtatet madhësisë?

Разделы

» Ваз

» Двигатель

» Не заводится

» Неисправности

» Обзор

» Новости


Календарь

«    Август 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Архив

О сайте

Затраты на выполнение норм токсичности автомобилей в США на период до 1974 г.-1975 г произошли существенные изменения. Прежде всего следует отметить изменение характера большинства работ по электромобилям: работы в подавляющем большинстве стали носить чисто утилитарный характер. Большинство созданных в начале 70х годов электромобилей поступили в опытную эксплуатацию. Выпуск электромобилей в размере нескольких десятков штук стал обычным не только для Англии, но и для США, ФРГ, Франции.

ПОПУЛЯРНОЕ

РЕКЛАМА

www.school4mama.ru © 2016. Запчасти для автомобилей Шкода