Prodhimi i një shtrati ndërtimi për transportin e anijes PVC në rimorkio në bord

Nëse keni një rimorkio me shtrat të sheshtë, atëherë një anije PVC mund të transportohet në një gjendje të fryrë në një rimorkio me shtrat të sheshtë. Por për këtë rimorkio duhet të përgatitet. Qëllimi i përgatitjes së rimorkio:

1. të përjashtojë dëmtimin e anijes në skajet e mprehtë të rimorkios gjatë transportit;

2. për të siguruar pozicionin e qëndrueshëm të anijes në rimorkio gjatë transportit.

Ju mund t'i arrini këto qëllime në mënyra të ndryshme. Disa kërkojnë më shumë kosto, dhe disa më pak. E gjitha varet nga rimorkio, varkë dhe dëshirë. Ne, në kompaninë tonë, i arrijmë këto synime duke bërë aksione. Shtrati i ndërtimit ka një kornizë dhe banesa të veshura me qilim. Është instaluar dhe hiqet shpejt. Madhësia dhe pozita e stoqeve varet nga çdo varkë e veçantë dhe dëshirat e klientit. Për të bashkëngjitur varkën e PVC në rimorkio, është e domosdoshme të përdoren të paktën dy rripa lidhëse.


Ndërtimi i shtratit për rimorkio të automobilave ÇMIMET E KATALOGITРазделы

» Ваз

» Двигатель

» Не заводится

» Неисправности

» Обзор

» Новости


Календарь

«    Август 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Архив

О сайте

Затраты на выполнение норм токсичности автомобилей в США на период до 1974 г.-1975 г произошли существенные изменения. Прежде всего следует отметить изменение характера большинства работ по электромобилям: работы в подавляющем большинстве стали носить чисто утилитарный характер. Большинство созданных в начале 70х годов электромобилей поступили в опытную эксплуатацию. Выпуск электромобилей в размере нескольких десятков штук стал обычным не только для Англии, но и для США, ФРГ, Франции.

ПОПУЛЯРНОЕ

РЕКЛАМА

www.school4mama.ru © 2016. Запчасти для автомобилей Шкода