Ndërrimi i kushinetave të rrotave për rimorkio të pasagjerëve

Herët ose vonë, në të gjitha rimorkiot e pasagjerëve, është koha për të ndryshuar kushinetat e rrotave. Për ata që rimbushin rimorkio, të cilët kanë rrota më shumë se prodhuesi rregullon, për rimorkiot e anijeve zëvendësimi i kushinetave të rrotave vjen më herët se në rimorkiot standarde të pasagjerëve. Për shembull, në trailers MZSA rimorkio në bord, zëvendësimi i kushineta fillon afërsisht pas 100 mijë kilometra të drejtuar, përveç nëse sigurisht rimorkio është mbingarkuar, zhytur në ujë dhe kushineta standarde e rrotave të bëra nga gjermane AL-KO janë instaluar në rimorkio.

Periudha e përafërt e zëvendësimit të kushinetave të rrotave në anije me rimorkio, me kusht që rimorkio të zhytet në ujë gjatë prejardhjes ose ngritjes së anijes, 1.5 - 2 vjet.

Gjithmonë përpara makinës në rrugë ju duhet të kontrolloni rrota për praninë e lojës në kushinet e shpërndarëses. Gjithkush ndoshta e di se kushineta me dy rreshta jo të servisuara, në krahasim me kushinetat e tapered, nuk duhet të ketë një reagim të ashpër. Tani, në qoftë se një reagim i ashpër shfaqet në një rresht me dy rreshta ose kur lidhja merr shumë nxehtë, për shembull, në rrugë, kjo do të thotë se ka nevojë për zëvendësim urgjent. Në kushtet e terrenit, është e mundur të zëvendësohet mbajtja e rrotave në një rimorkio të pasagjerëve, por kjo është mjaft e vështirë, pasi ajo do të kërkojë mjete të posaçme dhe aftësi të caktuara. Arra e shpërndarësit me një pikëllim të thjeshtë të hapur është pothuajse e pamundur të heqet dhe është gjithashtu e nevojshme për ta shtrënguar atë me një forcë prej 180-200 Nm. Prandaj, kontrolloni rrotat tuaja në kohë.

Çdokush mund të vijë me rimorkio të pasagjerëve për ne për një diagnozë. Sidomos për ju, ne mund të ndërtojmë një orar të mirëmbajtjes parandaluese për rimorkion tuaj. Ne mund të zëvendësojmë të gjitha kushinetat e rrotave të rimorkiove të pasagjerëve, pasi kemi aftësi dhe mjete të veçanta. Për trailers MZSA ne kemi gjithçka pjesë këmbimi dhe konsumit .

Разделы

» Ваз

» Двигатель

» Не заводится

» Неисправности

» Обзор

» Новости


Календарь

«    Август 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Архив

О сайте

Затраты на выполнение норм токсичности автомобилей в США на период до 1974 г.-1975 г произошли существенные изменения. Прежде всего следует отметить изменение характера большинства работ по электромобилям: работы в подавляющем большинстве стали носить чисто утилитарный характер. Большинство созданных в начале 70х годов электромобилей поступили в опытную эксплуатацию. Выпуск электромобилей в размере нескольких десятков штук стал обычным не только для Англии, но и для США, ФРГ, Франции.

ПОПУЛЯРНОЕ

РЕКЛАМА

www.school4mama.ru © 2016. Запчасти для автомобилей Шкода