Llamba Xenon: si ta dalloni origjinalin nga një rreme?

  1. 6 shenja, si të llogarisni shpejt dhe lehtë llogaritjen e rreme të ksenoneve
  2. pasthënje

Ky material i referohet fenerë ksenon .

Për shkak të faktit se burimet e dritës ksenonale sot janë bërë më popullore dhe në kërkesë, një numër i madh i kompanive të rreme që prodhojnë kopje janë shfaqur në tregun e ndriçimit të automobilave. Shumë shoferë duhet të përballen me një problem të ngjashëm, gjë që provokoi çështjen se si të mbrohen ende nga mashtrimet dhe mbi pagesën e paarsyeshme për mallrat me cilësi të dobët. Vlen të kushtohet vëmendja për faktin se shumë prodhues prodhojnë kopje jo vetëm me pak të njohur, por shpesh me emra krejtësisht të panjohur. Gjithashtu, kompanitë e tilla shpesh kopjojnë emrat e prodhuesve globalë. Kjo është, jo gjithmonë blerja e një produkti me emrin Philips, Osram dhe markave të tjera të njohura, ju jeni 100% të mbrojtur veten nga marrja e një rreme.

6 shenja, si të llogarisni shpejt dhe lehtë llogaritjen e rreme të ksenoneve

Në mënyrë që të mos bien në duart e të përhershme dhe të mos mashtrohen, shqyrtoni pikat e mëposhtme kur zgjidhni llampat origjinale.

Prodhimi i dritës. Sa i përket llambave të prodhuesve të mirënjohur, si Philips, Osram, vlen të përmendet se burime të tilla të dritës kanë një nivel më të lartë të prodhimit të dritës. Niveli i prodhimit të dritës në burimet origjinale të ksenoneve nuk mund të jetë më i vogël se 3200 lm. Nga ana tjetër, llampat e rreme nuk mund të kenë një prodhim të tillë të lehtë, dhe është gjithmonë më i ulët për 20-40%. Prandaj, një rreme do të shkëlqejë 2500-2700 Lm. Ndonjëherë ju mund të hasni llambat, treguesit e të cilave nuk i kalojnë 2200 Lm.

Njësia e ndezjes së ksenoneve. Për funksionimin e llambave standarde të xenoneve S dhe R, kërkohet njësia e ndezjes së ksenoneve.

Burimet e punës Llambat origjinale të xenoneve dallohen gjithmonë nga një periudhë e gjatë operative, si rregull, është e barabartë me tre mijë orë. Të dhënat sugjerojnë se një pronar makine mund të përdorë një llambë cilësore për 3-5 vjet. Në distancë, kjo shifër është e shprehur në 100,000 km. Treguesit e një llambe të rreme janë shumë më të ulëta dhe shoferi do të jetë në gjendje të përdorë pajisje të tilla ndriçimi për jo më shumë se një vit, që është rreth 1000 orë pune. Ashtu si në rastin e mëparshëm, norma bie me 20%. Kjo sugjeron që pronari i optikës pseudo-ksenon do të ndryshojë llambën tri herë më shpesh sesa kur blejnë mallra origjinale .

Sigurimi i cilësisë / martesa. Pajisjet standarde të kualitetit të lartë nga prodhuesi pothuajse plotësisht e eliminojnë mundësinë e martesës. Statistikat tregojnë se 10 mijë llamba në vetëm një mund të zbulohen martesa. Shkalla e defektit në pajisjet origjinale nuk tejkalon 0.1%. Të gjitha llambat nga prodhuesi Philips mbulohen nga një garanci njëvjeçare. Nëse gjatë periudhës së garancisë gjenden defekte dhe keqfunksionime, shoferi gjithmonë mund ta ndryshojë llambën duke përfituar nga garancia e prodhuesit. Martesa në llampat origjinale të xenoneve, çështja e të cilave është e angazhuar në kompaninë Philips dhe Osram, nuk kalon dy përqind. Në të njëjtën kohë, produktet e kompanive që prodhojnë vetëm fakes, kanë një normë martese prej 20-200 herë më të larta. Këto të dhëna na tregojnë se duke blerë një produkt të rreme, ju me siguri do të blesh një pajisje që së shpejti do të dështojë ose nuk do të funksionojë fare.

Prodhuese. Llambat e prodhuara nga Philips dhe Osram prodhohen gjithmonë në fabrika që përdorin vetëm një sistem të prodhimit plotësisht të automatizuar dhe prania e punës së njeriut në këtë proces është e përjashtuar. Kjo metodë prodhimi mbron produktin nga dëmtimi. Në të njëjtën kohë, falsifikimet janë prodhuar duke përdorur burime njerëzore (montim manual), gjë që rrit rrezikun e prodhimit të papërshtatshëm dhe të dobët të këtyre produkteve. Gjithashtu, kompanitë zyrtare prodhuese vazhdimisht monitorojnë cilësinë e produktit, gjë që minimizon mundësinë e prodhimit të mallrave me defekte. Procesi i prodhimit gjithashtu përdor pajisje të teknologjisë së lartë dhe të shtrenjtë.

Pajisjet e reagimit. Në pajisjen origjinale me reagime ndërmjet llambës dhe njësisë së ndezjes, nuk ka probleme, gjë që nuk mund të thuhet për të rreme. Përdorimi i llambave me cilësi të ulët çon në dështim të shpejtë.

pasthënje

Siç e kuptoni tashmë, përdorimi i një produkti të lirë, por në të njëjtën kohë me cilësi të ulët, do të çojë në kosto shumë më të prekshme se një blerje një herë llambë standarde xenon . A jeni gati për të bërë një marrëveshje të tillë me portofolin tuaj, kjo varet nga ju.

Разделы

» Ваз

» Двигатель

» Не заводится

» Неисправности

» Обзор

» Новости


Календарь

«    Август 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Архив

О сайте

Затраты на выполнение норм токсичности автомобилей в США на период до 1974 г.-1975 г произошли существенные изменения. Прежде всего следует отметить изменение характера большинства работ по электромобилям: работы в подавляющем большинстве стали носить чисто утилитарный характер. Большинство созданных в начале 70х годов электромобилей поступили в опытную эксплуатацию. Выпуск электромобилей в размере нескольких десятков штук стал обычным не только для Англии, но и для США, ФРГ, Франции.

ПОПУЛЯРНОЕ

РЕКЛАМА

www.school4mama.ru © 2016. Запчасти для автомобилей Шкода