Katalogu i produkteve :: OILS-MARKET.RU - vajra motorike dhe të transmisionit, filtra, kimikate të automobilave

  1. Mobile 3000 5W40 të falsifikuara - kana anësore
  2. Mobile 3000 5W40 kanaçe të falsifikuara prapa

Ditë e mirë për të gjithë! Kohët e fundit kemi kuptuar Si për të dalluar vaj të rreme Mobile . Sot u vendos që të çmontojë një çështje më të ngushtë, pra, se si të dallojmë një Mobil 3000 5W40 të rreme në shenjat e jashtme. Pra, le të fillojmë.

Mobile 3000 5W40 të falsifikuara - kana anësore


Falsifikimi i celularit 3000 5W40 ndryshon, para së gjithash, në cilësinë e kutive të prodhimit. Kuti origjinale është formuar nga plastike me cilësi të mirë. Në kanister nuk duhet të ketë defekte të dukshme, gjurmë të ngjitjeve artizanale, etj. Kjo është gjëja më e rëndësishme për t'u kushtuar vëmendje kur blejnë. Epo, nëse ke mbajtur ndonjëherë një kuti të vërtetë në duart tuaja. Në këtë rast, ju lehtë mund të dalloni vaj të rremë Mobile 3000 5W40. Por edhe nëse e bleni këtë produkt për herë të parë, ju mund ta mbroni veten nga falsifikimi duke studiuar me kujdes artikullin tonë deri në fund.
Falsifikimi i celularit 3000 5W40 ndryshon, para së gjithash, në cilësinë e kutive të prodhimit
1. Mbulimi. Mbulesa e këtij vaji Mobil është bërë në të njëjtën ngjyrë si kutia. Në mbulesë nuk ka defekte dhe gjurmë të hapjes. Plastika nga e cila është bërë mbulesa nuk ka parregullsi etj. Ana e dukshme e kapakut tregon skematikisht se si ta hapë atë.

2. Unaza e fiksimit. Ajo duhet të jetë e pranishme në kanaçe, të jetë e njëjta ngjyrë si vetë kutia me një tapë. Nuk duhet të ketë gjurmë të autopsisë, etj.
3. Ngjyra e kutisë duhet të jetë grafit. Plastika duhet të jetë e qetë, pa vrazhdësi, por pak e shurdhër.
4. Forma e dorezës duhet të jetë origjinale, si në figurën më poshtë.
5. Sharrëza e kutisë duhet të jetë e sheshtë dhe e lëmuar. Nëse hasni kanistere mbi të cilat ka një gozhdë heterogjene, atëherë është më mirë të refuzoni të blini një vaj të tillë.

6. Cilësia e printimit duhet të jetë pa asnjë ankesë. Imazhet dhe teksti i etiketave duhet të jenë të qarta dhe të thjeshta dhe të lehta për t'u lexuar.

7. Në pjesën e poshtme të kutisë duhet të tregohet Kodi i Serisë, i cili përmban numrin e serisë. Kodi i serisë duhet domosdoshmërisht të fillojë me N ose G. Kodi i serisë aplikohet në kanalet që përdorin shtypjen tradicionale me bojë, prandaj heqja e saj e pjesshme lejohet.

Mobile 3000 5W40 kanaçe të falsifikuara prapa


1. Etiketa në anën e pasme të kutisë duhet të ngjitet mirë dhe të përbëhet nga dy shtresa. Cilësia e printimit duhet të jetë në nivelin e duhur. Teksti duhet të shkruhet mirë dhe të lexohet pa asnjë problem. Shtresa e lartë duhet të qëndrojë mirë. Për një Mobile 3000 5w40 të rreme, pjesa e jashtme e etiketës mund të zhvishet me tekstin e shtypur të pjesës së poshtme.
1
2. Informacioni mbi etiketën e pasme duhet të paraqitet në katër gjuhë, përkatësisht në rusisht, anglisht, ukrainisht dhe kazake. Në shtresën e informacionit të lartë paraqitet vetëm në gjuhën ruse dhe angleze, dhe në gjuhën ukrainase dhe kazake.

3. Duhet të ketë një tabelë krahasuese të vajit Mobil Super 3000 5W40 dhe Mobil 1 0W40.
4. Imazhet në origjinal Mobile 3000 5w40 nuk duhet të pasqyrohen. Për shembull, shigjeta në këndin e poshtëm të majtë të kutisë duhet të drejtohet rreptësisht në këndin e sipërm të djathtë. Në një Mobile 3000 5W40 rreme, kjo shigjetë është pasqyruar dhe drejtuar në këndin e sipërm të majtë.
Me këto karakteristika të thjeshta mund të dalloni lehtësisht Mobile 3000 5W40 rreme. Por mos harroni se vetëm ekzaminimi laboratorik mund të zbulojë një të rreme për 100%. Por një procedurë e tillë është e shtrenjtë dhe pronari i zakonshëm i makinave nuk është gjithnjë i përballueshëm. Prandaj, ne mund të jemi të kënaqur vetëm me shenjat indirekte dhe shpresën për fat të mirë! Deri në një mbledhje të re, nuk ka gozhdë dhe asnjë shufër!
Lexoni gjithashtu artikuj:
Si të dalloni një Shell Helix Ultra të rreme?

Разделы

» Ваз

» Двигатель

» Не заводится

» Неисправности

» Обзор

» Новости


Календарь

«    Август 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Архив

О сайте

Затраты на выполнение норм токсичности автомобилей в США на период до 1974 г.-1975 г произошли существенные изменения. Прежде всего следует отметить изменение характера большинства работ по электромобилям: работы в подавляющем большинстве стали носить чисто утилитарный характер. Большинство созданных в начале 70х годов электромобилей поступили в опытную эксплуатацию. Выпуск электромобилей в размере нескольких десятков штук стал обычным не только для Англии, но и для США, ФРГ, Франции.

ПОПУЛЯРНОЕ

РЕКЛАМА

www.school4mama.ru © 2016. Запчасти для автомобилей Шкода