Çfarë do të thotë A.U.E?

  1. origjinë
  2. vlerë
  3. galeri

A. U. E. - një shkurtim i zhargonit të hajdutëve (feni), përdoret si një përshëndetje për të këqijat. Është deshifruar, sepse modeli i të burgosurve është një ose një unitet i madh.

origjinë

Ashtu si shumë fjalë të zhargonit të të rinjve, Aue erdhi nga një kulturë kriminale. Shkurtesa afirmon barazinë e të gjithëve para një ligji të vetëm burgu të shkruar, por me të vërtetë ekzistues. Shpesh në tre shkronja shtojnë frazën "Kostum" dhe "Jeta e hajdutëve". Ose të gjithë së bashku.

vlerë

Aue - më shumë se zhargon. Ky është një komunitet i tërë, qëllimi i të cilit u zgjerua kur nxënësit e adoptuan këtë frazë për veten e tyre. Në vitin 2017, AUE mund të gjendet në çdo koment të dytë mbi VKontakte. Ajo përdoret kryesisht nga të rinjtë që kërkojnë të imitojnë "xhaxhallët e ftohtë". Por ne e kemi kaluar këtë në vitet '90 dhe '2000. Kultura e gopnicizmit në agim të dekadës së tretë është praktikisht e vjetëruar, ish "djemtë" u bënë etërit shembullorë dhe nuk do të ketë të reja.

Tani AUE si një meme përdoret më së shpeshti për trollimin e nxënësve, duke imituar kulturën e botës së hajdutëve.

galeri

galeri

Nëse gjeni një gabim, zgjidhni fragmentin e tekstit dhe shtypni Ctrl + Enter .

Разделы

» Ваз

» Двигатель

» Не заводится

» Неисправности

» Обзор

» Новости


Календарь

«    Август 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Архив

О сайте

Затраты на выполнение норм токсичности автомобилей в США на период до 1974 г.-1975 г произошли существенные изменения. Прежде всего следует отметить изменение характера большинства работ по электромобилям: работы в подавляющем большинстве стали носить чисто утилитарный характер. Большинство созданных в начале 70х годов электромобилей поступили в опытную эксплуатацию. Выпуск электромобилей в размере нескольких десятков штук стал обычным не только для Англии, но и для США, ФРГ, Франции.

ПОПУЛЯРНОЕ

РЕКЛАМА

www.school4mama.ru © 2016. Запчасти для автомобилей Шкода